Heldenbos

De zorgdragers zijn dag en nacht in de weer voor ons. We moeten ze nù laten zien dat we dat appreciëren. Maar ook later.
We gaan samen een bos planten voor deze helden. Als blijvend en groeiend eerbetoon en als symbool voor hoop en geloof in de toekomst.

Spread the word, not the virus:
#bedanktmerci

Draag je boompje bij

Structurele steun aan de zorgsectoren moeten we aan de overheid overlaten. Maar wij als bevolking kunnen wel zelf voor een symbool zorgen. Laten we dus een monument oprichten voor de zorgdragers, als blijvende herinnering. Geen monument van steen of brons, maar iets dat leeft en groeit.
We gaan samen een bos planten. Een groeiend eerbetoon en een levende herinnering aan hun inzet. En als symbool voor ons geloof in de toekomst. Het Heldenbos.

Doe dus een duit in het zakje. We staan allemaal voor moeilijke tijden, maar we spartelen ons hier door dankzij heel wat mensen. En die verdienen onze dankbaarheid. We hebben aan BOS+ gevraagd om de praktische kant van de zaak voor ons te regelen. Samen met heel wat partners, die zich hier ook allemaal belangeloos voor inzetten, hebben we het voor elkaar gekregen.

Intussen staat de teller op meer dan 18.000 bomen, goed voor bijna 10 hectare nieuw bos. Er komt in elke Vlaamse provincie een Heldenbos : Moerbeke (Oost-Vlaanderen), Zulte (Oost-Vlaanderen), Poperinge (West-Vlaanderen), Halle (Vlaams-Brabant), Houthalen-Helchteren (Limburg) en Aartselaar (Antwerpen).

Bedankt aan iedereen & special thanks to i-mens, die voor elk van hun 14000 medewerkers een boom kocht.
Maar daarmee is het nog niet gedaan. Wil jij ook iemand bedanken? Koop je boom en laat een boodschap achter voor jouw held.

We willen dat het Heldenbos ook los van en nà de acties van bedanktmerci kan verder leven. En dus vind je vanaf nu alles op www.heldenbos.be